Wil jij kennismaken met Gupta Strategists en een kijkje nemen in de wereld van consultancy? Dan is de business course op 31 mei misschien wel wat voor jou!
Inschrijf deadline: 13 Mei!

Op donderdag 31 mei organiseert Gupta Strategists de business course ‘Een baanbrekende zorgpolis… zet jij de markt op z’n kop?’. Gupta Strategists heeft aangetoond dat het onderscheidend vermogen van zorgpolissen binnen de huidige zorgverzekeringsmarkt beperkt is. Aan de andere kant hebben we gezien dat er binnen de huidige kaders wel ruimte is voor vernieuwende polissen. Kom jij met de baanbrekende polis die de markt op z’n kop gaat zetten? Welke polis levert de meeste waarde voor de klant? En wat is de beste manier om deze polis in de markt te zetten?

Tijdens de business course leer je hoe het is om te denken en te werken als een strategieconsultant. In kleine groepjes werk je, samen met andere ambitieuze studenten en promovendi, onder begeleiding van Gupta consultants aan de strategie voor een nieuwe polis. Aan het eind van de dag presenteer je jouw toekomstplan aan een jury van zorgbestuurders. Bij het aansluitende diner heb je ruim de tijd om informeel kennis te maken met ons hele team. Bedenkt jouw team een nieuwe zorgverzekering die de markt op z’n kop gaat zetten?

Vanwege het kleinschalige karakter van de business course geldt een selectieprocedure. Schrijf je uiterlijk op zondag 13 mei april in door je motivatie, CV en cijferlijsten (middelbare school en universiteit) te mailen aan Lisa Vogelpoel (lisa.vogelpoel@gupta.nl). Op vrijdag 18 mei maken we de selectie van deelnemers bekend. De business course vindt plaats in Amsterdam (Huize Frankendael).

https://www.gupta-strategists.nl/nl/carriere/evenementen/94